Make your own free website on Tripod.com

Felhívások, infok

Home
Rólunk
Felhívások, infok
A menhely
Tagság
Örökbefogadás
Mit tegyél ha kóbor állatot találsz?
Gazdira váró állataink
Sikersztori
Állatkínzás
Állatkísérletek
A bunda
Kíméletes vásárlás
Az ivartalanításról
Elveszett állatok
Archív szoba
Bloggolunk..
Szponzoraink
Érdekességek, tudnivalók

Generated image

Generated image

dscn6146.jpg
VADÁSZGÖRÉNYÜNK GAZDIT KERES

VILI nevű vadászgörényünk gazdit keres!!Nagyon barátságos, kedves a kutyákat cicákat sem bántja.Minket még soha nem harapott meg, szelíd. Nagyon szeret a kertben szabadon mozogni! Csak olyan gazdik jelentkezzenek akik a szabadban is biztosítani tudják a mozgását mert ehhez már hozzászokott.
Tel.szám: 06-30-968-0218 vagy
email: brinyo8@freemail.hu

kutyi.jpg

Sziasztok!
Pár napja itt kóborol Toponáron egy nagyon szép,fiatal, kan kutyus. Etetjük,de sajnos meg nem tudjuk fogni,nagyon fél,pár méteren belül nem enged magához. Szeretném a segítségeteket kérni a gazdija megtalálásában. Mi már sajnos nem tudjuk befogadni,és az utcán se maradhat sokáig.
Előre is köszönöm a segítségeteket!Réka

Rudi

Tegnapi telefonbeszélgetésünkre hivatkozva, mellékelten megküldöm Rudi névre hallgató 9-10 hónap körüli kan foxi keverék (?) (egyesek szerint tiszta foxi) kutyusunk képeit hírdetés céljából. A kutyust előző tulajdonosa a környékünkön kidobta, egy hónapja fogadtuk be, oltásait (veszettség és fertőző betegség elleni) rendeztük. Nagyon aranyos, kedves, ragaszkodó, játékos. Viselkedése alapján eddig valószínűleg lakásban volt tartva, de az elmúlt egy hónap alatt kertünkben sem tett semmi kárt. Sajnos azonban kerítésünk minden foltozgatás ellenére sem képes útját állni, és amint elmegyünk otthonról utánunk szökik, valamint vizslánkkal sem jön ki túl jól. Szeretnénk, ha olyan gazdija lehetne, aki képes 100%-os figyelmet szentelni ennek az elragadó kis kutyusnak.
Tisztelettel:
Labantné Hoffmann Éva 20/458-8519

ELLOPTAK A MENHELYRŐL 1 FAJTATISZTA KUTYÁT! AKI TUD RÓLA VALAMIT, KÉRJÜK ÉRTESíTSE A MENHELYVEZETŐT A 06-30-968-02-18 TELEFONSZÁMON. KÖSZÖNJÜK!

Virág. Fajtatiszta palotapincsi, iv. szuka.

Jutalom a nyomravezetőnek!

puppy.jpg

Ideiglenes befogadókat keresünk kölyök kutyáknak!!! Olyan segíteni vágyó állatbarátok jelentkezését várjuk, akik gazdátlan kölyök kutyusokat 4-6 hétre be tudnak fogadni otthonukba, míg a menhelyi élethez szükséges oltásaikat megkapják. Az oltások költségeit természetesen az egyesület állja. További információ, jelentkezés: 06-30-968-02-18

hpim3676.jpg

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADÓJA 1%-VAL TÁMOGATTA EGYESÜLETÜNKET ÉS AZ OTTHONTALAN ÁLLATOKAT! KÉRJÜK, 2008-BAN IS SEGíTSE A GAZDÁTLAN ÁLLATOKAT!

Az adományokból lehetővé vált az egyesület számára, hogy a vizet és az áramot is bevezethessük menhelyünkre. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy egyesületünk számára adományozta adója 1%-át és továbbra is arra kérünk mindenkit, hogy adója 1%át ebben az évben is egyesületünk számára adományozza.

Előre is nagyon köszönjük!

Mert szükségük van ránk és nekünk is rájuk...

FOTÓSOKAT KERESÜNK!

Mindazon vállalkozó szellemű emberek jelentkezését várjuk, akik heti 1-2 alkalommal tudnák fotózni a menhelyen az újonnan bekerült és régebbi kutyusainkat. Semmiféle szakmai tudás nem szükséges hozzá, ha van egy fényképeződ és szeretnéd ha a képeid viszontlátnád a weben tudasd velünk!
PhilipEgyesulet@gmail.com

jumurdzsak.jpg

FELHíVÁS!

Megkérünk mindenkit, ha kidobott kölyökkutyát talál akkor NE hozza a menhelyre, ugyanis az egész Zaranyi erdő területe az oltatlan kölyökkutyára életveszélyes PARVO vírussal fertőzött. Az egyesület vállalja az oltási költséget, de csak 14 nap alatt válik az állat szervezete ellenállóvá a vírussal szemben, így egy oltatlan kölyökkutya a menhelyre szállítás után nem marad életben!

kullancs.jpg

BOLHA ÉS KULLANCSRIADÓ A MENHELYEN!

S.O.S. helyzet alakult ki a menhelyen élősködő ügyben. Egyrészt az állatokban az áram hiánya miatti félhomály okán elszaporodott a bolha, atka és tetű tenyészet, másrészt az erdő közepén van a menhely ezért folyamatosan tele vannak a kutyákok kullanccsal.
Sajnos az irtószerek nagyon drágák és csak rövid ideig tart a hatásuk, így az egyesület nem tudja biztosítani a folyamatos ellátást ezekből a termékekből..
Ezért kérünk mindenkit, akinek felesleges bolha- és/vagy kullancsirtója van raktáron, gondoljon a gazdikereső kutyusokra!

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET!

RSS to JavaScript

PHILIP  Menhely - Kaposvár - BLOG

kicsigyugy.jpg

fontosabb linkek, hírek

blogunk

fórum

képgalériánk

Állatok védelmével kapcsolatos jogszabályok

Bottyán Equus Hungária Alapítvány

Láncravert állatok

Zénó blogol (+18!)

Subscribe to RSS headline updates from:
Powered by FeedBurner

TenderLovingCake

RSS to JavaScript