Make your own free website on Tripod.com

Tagság

Home
Rólunk
Felhívások, infok
A menhely
Tagság
Örökbefogadás
Mit tegyél ha kóbor állatot találsz?
Gazdira váró állataink
Sikersztori
Állatkínzás
Állatkísérletek
A bunda
Kíméletes vásárlás
Az ivartalanításról
Elveszett állatok
Archív szoba
Bloggolunk..
Szponzoraink
Érdekességek, tudnivalók

jelentkezési lap letöltése

x1piuxx1vymtqtz_qrvdtl3ejvlwdheqgqrzjaxfopqv7ig8rws6nhps6xdewbnhfv9zgmz1c4vbxvrbvgw85zz8uwfedyf5teawciehbawfj3k7bkxrdngcsiz4lucxt9qx536rhd6qpc.jpg

Reméljük hogy az Egyesület által végzett tevékenységek felkeltették az érdeklődésed.


Ha szeretnél taggá válni, vagy egyszerűen csak segíteni akarsz az állatokon, akkor ezen az oldalon találsz erről információt. Ha további kérdésed lenne bátran fordulj hozzánk.

hpim4122.jpg

Hogyan léphetsz be?

Az Egyesületbe való belépés igen egyszerű, csupán jelentkezni kell és befizetni a tagdíjat, - amely összeget természetesen az állatok megmentésére fordítunk kizárólag - ami felnőttek részére évi 2000 Ft, nyugdíjasoknak és diákoknak pedig 1000 Ft - de természetesen bárki bármekkora összeget adományozhat, ha nem akar az egyesület tagjává válni. Mivel ez az összeg tényleg csak jelképesnek tekintendő, reméljük ebből is az látszik, hogy nagyon örülnénk olyan egyesületi tagoknak, akik nem pénzbeli összeggel, hanem egyéb más segítséggel szeretnének hozzájárulni az egyesület munkájához.

 

A tagdíj befizethető átutalással vagy rózsaszínű postai csekken. Egyenlőre az egyesület nem tud sárga  csekket küldeni...

 

Az oldalon található jelentkezési lapot ebben az esetben kérjük kitölteni a megfelelő adattokkal és minél hamarabb elküldeni nekünk, nagyon nagy szeretettel várjuk az új állatbarátok jelentkezését!

Jelentkezési lap letöltése

Segíts, hogy mégtöbb állat megmenekülhessen!

hpim4124.jpg

A jelentkezési lap pontos kitöltése után a küldéshez nyomd meg a "submit" gombot, törléshez pedig a "clear" gombot.

Ha kérdésed adódna bármivel kapcsolatban, hívj minket vagy írj e-mailt.

JELENTKEZÉSI LAP

Név
Életkor
Telefonszám
E-mail cím
Szeretnél tag lenni?
Részt szeretnél venni aktívan a munkákban?
1. Ideiglenes befogadás
2. Állatok tisztántartása, etetése
3. Állateledel beszerzés
4. Felszerelés beszerzése
Egyéb megjegyzés
  

Köszönjük jelentkezésed.

FIGYELEM!

Várjuk azoknak a jó érzésű embereknek a segítségét, akik támogatják céljainkat! Szívesen látunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy otthonába fogadna egy kutyust, aki szeretetével hálálja meg a gondoskodást. De azok jelentkezését is várjuk, akik bármilyen adománnyal, önkéntes munkával segíteni tudnák tevékenységünket vagy tagjai lennének egy nemes célért létrejött kitűnő csapatnak. Jelentkezzenek kapcsolattartóinknál!

 

IDEIGLENES ÖRÖKBEFOGADÓKAT KERESÜNK, AKIK PÁR NAPRA, VAGY HÉTRE GONDOSKODÁSUKBA VENNÉNEK KÖLYÖK, VAGY FELNŐTT KUTYUST.

 

Jelentkezés: 06-30-968-02-18

3dtext_25068.gif

Természetesen egyesületi tag bárki lehet, azaz minden nagykorú magyar, vagy külföldi természetes személy, aki a belépési nyilatkozat aláírásával vállalja az alapszabályban foglaltakat, azt magára nézve kötelezőnek fogadja el és vállalja a tagsági díj megfizetését.

 

Feltételezzük, hogy mindenki aki az egyesületünkbe be szeretne lépni, azt segítő szándékkal teszi, amire mint fent is említettük nagy szükségünk van, így bizonyára azt nem kell megemlítenünk, hogy természetesen állatbarátok jelentkezését várjuk :)

22220140.jpg

Mit tehetsz még?

Természetesen a segítség mindig nagyon jól jön; egyrészt azért, mert az egyesület munkájában csupán 2-3 fő vesz részt napi szinten és mivel nagyon sok állatról kell gondoskodnunk

- akiknek száma napról napra nő -

ezért bárkinek, aki segítségét felajánlja nagyon köszönjük az állatok nevében is. Pár példa a segítségnyújtás opcióiról, de persze a lehetőségek korlátlanok :):

  • az állatok napi ellátásában való részvétel
  • ideiglenes befogadás
  • bármilyen, az állatok számára hasznos termékek beszerzése (pl. póráz, nyakörv, állateledel, stb.)
  • információszolgáltatás
  • személy- és állatszállítás
  • fényképezés
  • egészségügyi ellátás